25n
25N
25N

Bona acollida dels Fuita Room virtuals de Gent Jove Aldaia

’Monstres oblidats’ i ‘Terror a Aldaia’ van atraure a uns 500 usuaris.

Bona acollida dels Fuita Room virtuals de Gent Jove Aldaia
12/11/2020 -

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Aldaia (Gent Jove) ha continuat la seua programació d’oci juvenil adaptant-se a les circumstàncies sobrevingudes per la pandèmia. Una de les iniciatives es va dur a terme el cap de setmana de Tots els Sants, en el qual es van organitzar dues Fuita Room virtuals amb temàtica d’Halloween emmarcades en el projecte d’oci saludable nocturn Apoketanit. En aquesta III Edició donades les circumstàncies es va apostar per un format online amb l’objectiu d’oferir a la joventut alternatives per a celebrar Halloween des de casa, de manera que es poguera gaudir d’aquesta festivitat malgrat les restriccions per la COVID-19.
D’aquesta manera, es van proposar dues fuita rooms virtuals

Monstres oblidats: joc d’enginy seguint el fil de les llegendes i rondalles valencianes per a conéixer els nostres monstres, dimonis i animals mitològics valencians. Estava dirigit a tots els públics.
Terror a Aldaia: fuita room basat en el patrimoni cultural d’Aldaia (edificis històrics, jaciments, geolocalitzacions…) que seguia el fil d’una història basada en l’infern. En aquest cas, aquesta activitat estava dirigida a majors de 16 anys

L’accés a les dues escape rooms va ser lliure i gratuït entre els dies 29 d’octubre i 5 de novembre a través d’enllaços i codis QR que es van publicar a través de les xarxes socials de l’ajuntament. Durant el temps que van romandre actives aquestes escape rooms virtuals van rebre unes 500 visites.
En vista de la resposta positiva que ha tingut aquesta proposta d’oci online i segur enfront de la Covid -19, des del departament de Joventut s’estan plantejant realitzar propostes similars per a les pròximes dates festives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 16 =