25n
25N
25N

Falla Infantil 2019, la paradeta de flors que conquistarà tots els cors

Cap de Suro ha presentat un esbós que és tot un homenatge al xicotet comerç

Falla Infantil 2019, la paradeta de flors que conquistarà tots els cors

Les Falles 2019 comencen a poc a poc a perfilar tots els seus detalls. Aquest dissabte en el Centre del Carme en una sala plena de gom a gom Cap de Suro ha presentat l’esbós de la Falla Infantil Municipal 2019. Com a testimonis d’aquest moment tan especial, podem confirmar que ja ha conquistat els cors de tots els assistents.

Sota el títol, “la paradeta de flors número 14″, Ariadna González i Xavier Gurrea han presentat un esbós ple de color, llum i sobretot una ànima pròpia que ha captivat a tots els assistents. En la presentació, han explicat que és tot un homenatge a les parades de flors que sempre han estat en la Plaça de l’Ajuntament al llarg de la seua història, un reconeixement a tot el xicotet comerç. Així, la Falla Infantil formarà part del conjunt total de les parades amb els seus elements genuïns: les flors, la llum i el color.

Falla_Infantil_2019

A més, en aquesta ocasió, Cap de Suro aposta per reduir al màxim l’ús del suro i així apostar per la fusta. D’aquesta forma, es garanteix una Cremà espectacular que reduirà el fum negre i és una de les marques genuïnes també d’aquests artistes fallers. A més, Ariadna i Xavier han assegurat que la falla infantil 2019 jugarà amb els veïns i veïnes de València així com els milers de visitants i turistes. Com ho farà? Encara no ho sabem però asseguren que serà un conjunt de sensacions i sentits  com l’olfacte, l’oïda i per descomptat, la vista.

El regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha destacat que és sens dubte “una falla única per a la Plaça de l’Ajuntament” i és que la parada número 14 formarà part de les 13 ja existents amb identitat i personalitat pròpia.

Ariadna i Xavier es van conéixer quan estudiaven disseny d’interiors en l’EASD de València i en 2013 ja van plantar la seua primera falla. Són uns artistes únics i a València Extra vam tenir l‘oportunitat de parlar amb Cap de Suro per a conéixer-los encara més. Ara solament falta veure aquesta falla infantil que segur es quedarà en el record de tots.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =