caixa popular

BLU i el València Club de Futbol van presentar la seua nova aliança global

BLU i el València Club de Futbol van presentar la seua nova aliança global
30/05/2017 -

El València CF ha fet públic oficialment el nom del seu nou patrocinador principal global per a la pròxima temporada: BLU Products, una multinacional de l’àmbit tecnològic amb seu central a Miami (Estats Units) que està escometent una expansió mundial, lluirà la seua imatge en el frontal de les noves camisetes oficials durant la campanya 2017/18, un acord que també inclou la possibilitat de ser ampliat una campanya més.

La vinculació entre BLU Products i el València CF ha sigut desvetlada de manera innovadora en el marc de la gala de presentació de les noves equipacions Adidas per a la pròxima temporada, que ha tingut lloc en l’Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València enfront de més de 400 convidats i mitjans de comunicació acreditats. En un esdeveniment transmés en línia a tots a través de la televisió oficial del València CF, els jugadors del primer equip José Luis Gayà, Carlos Soler, Rodrigo Moreno i Jaume Doménech, al costat dels canteranos Antonio Latorre ‘Bategue’ i Antonio Sivera han exercit de models per a mostrar per primera vegada en públic les camisetes de la pròxima campanya, amb la imatge de BLU Products en el pit.

El conseller executiu del València CF i futur President del València a partir de juliol, Anil Murthy, ha destacat l’aposta mútua de dues companyies amb ambició de difusió global, innovadores en els seus sectors, amb entusiasme per seguir creixent i passió pel futbol. “Als nostres nous amics de BLU vull dir-los que estic segur que trobaran esta associació molt beneficiosa i esperem desenganxar units esta nova temporada i volar junts molt alt. El València ha de ser millor cada dia i aliar-nos amb una companyia avantguardista, innovadora i ambiciosa ens va a ajudar a ser-ho. Demane que este esdeveniment de hui simbolitze un pacte, un gran acord pel compromís de defensar junts la camiseta. Representa ambició, esforç i il·lusió, la passió i la valentia de tots els que somiem en la nova temporada amb veure al València entre els millors”, ha afirmat.

Des de BLU, Samuel Ohev-Zion, CEO de la companyia americana, ha assegurat que esta aliança amb el València CF “accelerara la nostra estratègia de marca global ens permetrà seguir desenvolupant el coneixement de la marca BLU a milions de persones més. Donat el seu adequat posicionament i oportunitat, BLU està destinada a convertir-se en una de les empreses de telecomunicacions globals més importants del futur, portant Innovació, Tecnologia i Valor a molts mercats difícils de conquistar i emergents on tothom comparteix una mateixa passió pel futbol. Estic molt emocionat per unir-nos a la comunitat dels valencianistes patrocinant al València Club de Futbol, un dels clubs més reeixits i més grans del futbol espanyol i europeu, i gaudir del seu compromís per triomfar i de la seua cultura de desenvolupament de joves talents -tots els valors que compartim en BLU”.

BLU és l’acrònim de ‘Bold Like Us’, claim de la companyia americana i que significa en espanyol ‘Valents com nosaltres’. Així, el Director de Màrqueting, Damià Vidagany, ha volgut ressaltar la importància de l’acord anunciat este dimarts pel calibre i valors de BLU: “El món està canviant, noves marques, atractives i, efectivament, valentes com BLU es posicionen en el mercat global a través d’una estratègia de màrqueting cada vegada més innovadora. Per a nosaltres és un honor que hagen compartit el gran potencial del València Club de Futbol com a vehicle d’expansió, com a part rellevant d’esta gran competició mundial que és LaLiga i del fenomen futbol. Este acord, a més, ens dota d’un doble valor afegit: associar-nos a una marca internacional que s’edifica sobre la qualitat i l’ambició. Trencarem els límits del patrocini tradicional, ja que este acord inaugura una nova frontera digital i d’interacció en social mitjana amb els nostres ‘partners’ i aficionats”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios