caixa popular

Bioagradables i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges

Bioagradables i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges
07/12/2016 -

L’entitat mediambiental Bioagradables i l’Ajuntament d’Alboraia van organitzar una activitat de recollida de fem i un taller d’art a partir dels residus arreplegats en la platja de la Patacona, durant els dies 1 i 2 de desembre, amb l’ajuda dels alumnes del col·legi Camp del Túria de Llíria i el grup d’Erasmus Student Neetwork de la UV.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa mundial Our Ocean 2016, patrocinat per American Space Valencia i l’Ambaixada dels EUA, que va estar representada per l’agregat cultural adjunt Ryan Mathely. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar i motivar als governs locals i la ciutadania de la importància d’aconseguir un entorn habitable i la cura del medi ambient.

L’activitat de recollida de residus va ser tot un èxit i va servir per a lliurar a la costa de més de 1600 burilles, 1160 bastonets, 117 bosses de plàstic. Tota aquest fem va ser reciclat per a la seua posterior reutilització en un taller de treballs manuals on Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, acompanyat de diferents membres del equip de govern, va poder conéixer i agrair a voluntaris i estudiants que havien dut a terme la jornada de neteja el seu treball.

A més, amb la realització d’aquesta activitat, Bioagradables ha contribuït a complir dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del programa Projecta València dirigits a l’acció mediambiental i a la vida sota l’aigua.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018