caixa popular

Bielsa remodela el seu govern per a «donar un nou impuls a la gestió»

Bielsa remodela el seu govern per a «donar un nou impuls a la gestió»
01/08/2017 -

L’alcalde de Mislata ha signat un decret de modificació de delegacions entre regidories, segons ha explicat, amb «un objectiu pragmàtic de cara als dos anys d’intens treball que resten fins a finalitzar els compromisos del present mandat, i pensant sempre en les persones, a millorar Mislata, així com en la cohesió entre àrees i a guanyar en rapidesa de resposta i eficàcia».

Amb el canvi proposat, Mª Luisa Martínez Mora suma a les seues actuals delegacions la de Govern Obert i Ciutadania, amb el que serà la responsable de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i Transparència, dos àmbits molt lligats a Presidència i Comunicació, àrees de gran pes en la política municipal.

Ximo Moreno assumeix la cartera de Joventut, una de les competències més socials, en la qual està en sintonia per la seua edat i la proximitat a les entitats juvenils. Alfredo Catalá assumeix Consum i Subvencions. Ana María Julián es farà càrrec de la delegació de Mobilitat. A més, Julián també es responsabilitzarà de la regidoria de Promoció de la Llengua.

Toni Arenas guanya força en el govern en encapçalar la regidoria d’Esports, una àrea bolcada en els col·lectius i l’àmbit públic de les associacions. D’altra banda, Disciplina Urbanística i Accessibilitat passen a ser gestionades per Teresa Peñarrubia, actual ponent d’Urbanisme, que tractarà de cohesionar tots els aspectes de la remodelació i accessibilitat de Mislata, els seus edificis i espais públics. José Francisco Herrero assumeix una regidoria de nova creació, la d’Associacionisme Veïnal, que pretén posar en valor el treball fet des de Participació Ciutadana, continuant la relació directa que existeix amb les associacions de Mislata.

Amb aquests canvis, l’alcalde Carlos Fernández Bielsa, pretén continuar el compliment del programa electoral, que en aquests dos primers anys porta dos terços (35 de les 55 mesures) engegades, i moltes altres en tràmit. “És un nou impuls per a afrontar el repte que suposarà complir els nostres compromisos amb els veïns i veïnes, i generar més idees per a seguir millorant la ciutat i els serveis públics que ofereix Mislata”, ha explicat Bielsa.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + dinou =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris