25n
25N
25N

Les biblioteques de Gandia organitzen grups de conversa en anglés

‘Grup Júnior de conversa en anglès online’ es una activitat que es celebra de manera virtual dos dijous al mes per animar a tota la gent, sobretot a la joventut de Gandia, a aprendre o perfeccionar aquest idioma

Les biblioteques de Gandia organitzen grups de conversa en anglés
09/03/2021 -

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha animat a la ciutadania, i especialment a la joventut, a participar en el ‘Grup Júnior de conversa en anglés en línia’ que organitzen les biblioteques de Gandia.

Es tracta d’una iniciativa que se celebra un dijous cada quinze dies i que té com a finalitat involucrar en l’aprenentatge o optimització d’aquest idioma a tota la gent interessada (a partir dels 10 anys). Així, aquesta activitat virtual es desenvoluparà el dia 11 de març a partir de les 19 hores a través de la plataforma virtual Zoom. Cal destacar que la conversa és grupal i serà exclusivament en anglés i comptarà amb la presència de Mike Burton, qui moderarà el col·loqui.

Per a participar és necessari inscriure’s a través del 678 837 402, contacte a través del qual es pot demanar més informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =