25n
25N
25N

La biblioteca d'Arrancapins acull les jornades 'Llibres i lliures: literatura i canvi social'

La biblioteca d'Arrancapins acull les jornades 'Llibres i lliures: literatura i canvi social'
07/12/2018 -

La biblioteca municipal d’Arrancapins, Eduard Escalante, acollirà la setmana que ve, la segona edició de «Llibres i lliures: literatura i canvi social». Aquestes jornades, que comencen el dilluns 10 de desembre, seran un espai per a reflexionar sobre la literatura com a motor de canvi social. Les vesprades de dilluns, dimarts i divendres l’espai municipal acollirà tres conferències de lliure accés de les 18.30 a 20.00 hores.

Les jornades començaran amb les ponents Teresa Lozano i Zua Méndez (Towanda Rebels), autores del llibre «Hola Guerrera: alegatos feministas para la revolución», que reflexionaran sota el títol «Revolución feminista: los retos de la Quarta Ola» sobre els avanços i posicions del moviment feminista en la societat. Aquestes convidades van començar a treballar fent activisme en les xarxes socials, han llançat diverses campanyes que han aconseguit viralitzar-se, com per exemple: #YoTeCreo; #ManadaPorno i #MafiaReprodutiva. També destaca la seua campanya #HolaPutero, on ressituen el debat de la prostitució i posen el focus sobre el consumidor.

D’altra banda, per al dimarts 11 de desembre està prevista la presència del professor universitari i escriptor, César Rendueles; i l’escriptora i analista Lucía Lijtmaer, per a reflexionar i crear un debat sota el títol «¿Resacón en la ciudad creativa? Cultura crítica i cambio político: tensiones i desafios».

Per a tancar la jornada, el divendres 14 de desembre la sessió programada estarà dedicada a reflexionar sobre l’urbanisme. També serà la presentació de «Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana», per part de l’autor, el sociòleg i investigador en economia cooperativa, social i solidària, Iván Miró.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus