caixa popular

La biblioteca d'Arrancapins acull les jornades 'Llibres i lliures: literatura i canvi social'

La biblioteca d'Arrancapins acull les jornades 'Llibres i lliures: literatura i canvi social'
07/12/2018 -

La biblioteca municipal d’Arrancapins, Eduard Escalante, acollirà la setmana que ve, la segona edició de «Llibres i lliures: literatura i canvi social». Aquestes jornades, que comencen el dilluns 10 de desembre, seran un espai per a reflexionar sobre la literatura com a motor de canvi social. Les vesprades de dilluns, dimarts i divendres l’espai municipal acollirà tres conferències de lliure accés de les 18.30 a 20.00 hores.

Les jornades començaran amb les ponents Teresa Lozano i Zua Méndez (Towanda Rebels), autores del llibre «Hola Guerrera: alegatos feministas para la revolución», que reflexionaran sota el títol «Revolución feminista: los retos de la Quarta Ola» sobre els avanços i posicions del moviment feminista en la societat. Aquestes convidades van començar a treballar fent activisme en les xarxes socials, han llançat diverses campanyes que han aconseguit viralitzar-se, com per exemple: #YoTeCreo; #ManadaPorno i #MafiaReprodutiva. També destaca la seua campanya #HolaPutero, on ressituen el debat de la prostitució i posen el focus sobre el consumidor.

D’altra banda, per al dimarts 11 de desembre està prevista la presència del professor universitari i escriptor, César Rendueles; i l’escriptora i analista Lucía Lijtmaer, per a reflexionar i crear un debat sota el títol «¿Resacón en la ciudad creativa? Cultura crítica i cambio político: tensiones i desafios».

Per a tancar la jornada, el divendres 14 de desembre la sessió programada estarà dedicada a reflexionar sobre l’urbanisme. També serà la presentació de «Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana», per part de l’autor, el sociòleg i investigador en economia cooperativa, social i solidària, Iván Miró.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal 2018
Expojove 2018
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Abonos palau
Obra Yolo en el teatro escalante
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Talia
Olympia