25n
25N
25N

'Beni Vive', una nova plataforma per a reivindicar l'oci responsable en Benimaclet

Aquesta plataforma intentarà generar propostes d’oci en el qual es concilien els diferents estils de vida de Benimaclet

'Beni Vive', una nova plataforma per a reivindicar l'oci responsable en Benimaclet
29/11/2016 -

Últimament, en el barri de Benimaclet han sorgit diferents veus per a reivindicar, d’una banda, el dret al descans dels veïns i, per un altre, per a promocionar totes les propostes d’oci i cultura que ofereixen els diferents locals i plataformes d’aquest barri valencià.

Fa unes setmanes, us informàvem de la plataforma ‘Benimaclet Descansa’, que ha organitzat grups de treball, en la seu de l’Associació de Veïns de Benimaclet, per a detallar i engegar solucions i alternatives a la problemàtica de l’oci nocturn en aquest barri.

En contraposició, i per a defensar tant el dret a un espai públic en el qual poder relacionar-se i divertir-se sense molestar a ningú, com per a reivindicar que a la nit també ix gent responsable que no embruta els carrers del seu propi barri, ha sorgit la plataforma ‘Beni Vive’.

En aquest sentit, ‘Beni Vive’ ha presentat una proposta, en el procés participatiu ‘Decidim València’, en la qual sol·liciten un espai lúdic, cultural, participatiu i d’ús cívic amb l’objectiu d’acabar amb els conflictes veïnals, ja que seria una bona mesura per a conciliar els diferents estils de vida dels veïns del barri.

Així mateix, pretenen aportar diferents propostes d’oci per a totes les edats. Per a ells, realitzaran diferents activitats, com a tallers o animacions per a propiciar la participació de tots els veïns i, així, llimar asprors entre els diferents col·lectius de Benimaclet.

Si vols saber més informació sobre aquesta nova iniciativa, punxa en aquest enllaç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =