25n
25N
25N

Benetússer treballa al costat dels centres educatius per a garantir la màxima seguretat en l'inici del nou curs

El ayuntamiento refuerza los servicios de limpieza en los centros escolares y pone a su disposición espacios municipales para una posible reubicación de los y las escolares

Benetússer treballa al costat dels centres educatius per a garantir la màxima seguretat en l'inici del nou curs
24/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer treballa de la mà dels col·legis de la localitat per a garantir la màxima seguretat en l’inici del nou curs i el compliment de les mesures higienicosanitàries establides per la Conselleria d’Educació i el Ministeri de Sanitat.

“Volem que nostres i les nostres escolars puguen tornar al col·legi de la forma més segura, per això des del consistori farem tot el que estiga en la nostre mà per a garantir-lo. Prendrem totes les mesures necessàries, en col·laboració amb els centres, per a frenar la propagació del virus entre la comunitat escolar”, ha defensat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Durant la reunió del consell escolar municipal, l’ajuntament va comunicar als centres educatius i a les associacions de pares i mares que reforçarà els serveis de neteja en els centres escolars i va posar a la seua disposició espais municipals per a una possible reubicació dels i les escolars en cas de ser necessari.

“D’aquesta manera, l’ajuntament reorganitzarà els torns del seu personal de neteja per a poder complir la normativa del Ministeri de Sanitat quant a neteja de banys i edificis escolars”, ha explicat la regidora d’Educació, Ana Martín.

“A més, la brigada d’obres i serveis posarà a punt durant aquest estiu els centres escolars per a poder garantir la correcta ventilació de les aules i poder complir així correctament amb la normativa”, ha afegit.

Per part seua, els centres educatius de Benetússer han explicat durant la trobada que ja han creat els seus protocols higienicosanitaris atenent les seues particularitats, un document que haurà de ser revisat i acceptat per la Conselleria d’Educació.

D’altra banda, en aquesta trobada s’ha acordat sol·licitar enguany com a dies festius per part de la comunitat educativa el 7 de desembre i el 17 i 18 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =

torrent