25n
25N
25N

Benetússer ret homenatge a la seua Protecció Civil

Benetússer ret homenatge a la seua Protecció Civil
02/03/2021 -

En el Dia Internacional de la Protecció Civil, l’Ajuntament de Benetússer, a través de l’àrea de Seguretat Ciutadana, ha homenatjat la formació de voluntaris i voluntàries per a reconéixer la important labor desenvolupada per tots ells des de l’inici de la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Amb aquest motiu, i amb la finalitat d’evitar actes multitudinaris, s’ha elaborat un vídeo en el qual han participat representants de Protecció Civil de la localitat comptant la seua experiència durant els mesos passats, especialment durant el període de confinament, i traslladant tots aquells records inesborrables que conserven després de més de 260 serveis duts a terme durant l’any 2020. A més, el vídeo compta amb la participació de representants municipals i de la Policia Local, així com la intervenció de ciutadans i ciutadanes anònimes. “Benetússer agraeix immensament la col·laboració i valentia demostrada pels nostres voluntaris de Protecció Civil, compartint el seu temps i esforç per a ajudar als nostres veïns i veïnes en moments molt difícils i quan més ho necessitàvem”, afirma l’alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

Durant els mesos del confinament, la formació va col·laborar en el lliurament de material sanitari en residències, en el repartiment de tiquets per a l’adquisició de productes alimentosos i de mampares protectores, així com en el control d’aforaments en el mercat municipal i vigilància del compliment de les mesures sanitàries i socials en carrers i places, entre moltes altres accions. A més, van ser els encarregats, al costat de Policia Local, de felicitar els aniversaris dels més xicotets i dels més majors de la localitat, fent sonar les sirenes per a celebrar al costat del veïnatge els dies assenyalats, proporcionant moments d’alegria a la ciutadania.

El vídeo d’homenatge, emés a través de les xarxes socials de l’ajuntament ahir a les 19 hores, en horari acordat des de l’Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, pot visionar-se a través del canal de YouTube de l’Ajuntament: https://www.youtube.com/watch?v=ccb9zxxhf0a

Xapes commemoratives per a les noves generacions

Per a celebrar un dia tan especial, el consistori ha preparat també unes xapes amb el lema ‘I love Protecció Civil’ per a repartir entre l’alumnat d’infantil i primària dels centres educatius de la localitat. Està previst que siguen els propis membres de la formació de Benetússer els que facen arribar l’acolorit obsequi als xiquets i xiquetes, al mateix temps que donen a conéixer la seua tasca entre les noves generacions per a traslladar la importància del voluntariat com a acció personal que repercuteix positivament en tota la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − quatre =