25n
25N
25N

Benetússer renova els seus dos parcs canins

Benetússer renova els seus dos parcs canins
08/02/2019 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Medi Ambient, ha invertit 4.386 euros en la millora dels dos parcs canins amb els quals compta el municipi. En concret s’han adquirit dos balancins, dues passarel·les, dues taules i una zona d’obstacles. A més, s’estan realitzant actuacions de millora com la instal·lació de bancs o la revisió de les papereres i enllumenat.

Benetússer compta amb dues zones d’esplai caní. Una situada al carrer Atanasio García Zapater, davant del CEIP Blasco Ibáñez i un altre al carrer Moll de l’Estació darrere del CEIP Vicent Ricart. En la primera, el nou equipament ja ha sigut instal·lat mentre que al llarg del mes de febrer es farà el propi amb l’altre juntament amb una xicoteta remodelació que farà que es guanye espai per al parc.

“A la inversió total en material cal sumar la mà d’obra que posa la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament. Estem parlant de molts de diners públics que esperem que la gent respecte, pel be dels animals”, explica la regidora de Medi Ambient Dolors Tarín Belda.

A més de les millores als parcs canins, la regidoria de Medi Ambient també està escometent accions per a la renovació dels dos pipi-cans del municipi que s’espera que puguen estar finalitzades en les pròximes setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =

bombers
CCCC
bombers