25n
25N
25N

Benetússer reforça el seu suport al comerç local amb el llançament de la seua Guia comercial

La guia serà repartida en tots els domicilis de la localitat i actuarà com a aparador per als més de 400 comerços i empreses del municipi

Benetússer reforça el seu suport al comerç local amb el llançament de la seua Guia comercial
06/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, continua apostant pel seu comerç de proximitat i amb aquest objectiu ha publicat una guia comercial que aglutina als més de 400 comerços i empreses que ofereixen els seus productes i serveis en el municipi benetussí. La guia, que serà repartida en els domicilis de tots els veïns i veïnes de la localitat, vol convertir-se en un aparador que done a conéixer l’àmplia varietat de negocis existents d’una forma senzilla i accessible a tots els públics. D’aquesta manera, els clients i clientes podran trobar els comerços organitzats per temàtiques per a poder triar entre les diverses opcions al seu abast. Òptiques, clíniques veterinàries, hostaleria o alimentació són algunes de les categories que componen aquesta completa guia que compta amb la col·laboració de les associacions de comerciants i d’hostaleria de la localitat.

“Amb aquesta guia convidem a tots els nostres veïns i veïnes al fet que es retroben amb el comerç del seu carrer o del seu barri”, ha assenyalat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz. I és que tracta d’una iniciativa econòmica però també social, ja que des de l’ajuntament es treballa per a fomentar el valor afegit de la confiança i proximitat que pot oferir aquest tipus de comerç i que és clau a l’hora de dinamitzar l’ocupació i l’economia local.

La posada en marxa d’aquesta guia se suma a altres iniciatives del consistori a l’hora de valorar el seu comerç local dins del context de la crisi sanitària de la COVID-19. D’aquesta manera, en el Pla de Recuperació Econòmica i Social de Benetússer es va establir com a prioritari fer costat als comerciants i hostalers de la localitat a través de l’adquisició de mampares protectores, ampliació de terrasses o activant la línia d’ajudes per a autònoms.

“Per a l’ajuntament és fonamental conéixer de primera mà les propostes dels nostres comerços i empreses per a adequar les nostres campanyes i programes a les seues necessitats”, ha declarat el regidor de Comerç, Emilio Cano Arteaga.

En aquest sentit, fins al 6 de desembre el municipi compta amb una potent campanya per a fomentar la compra en el comerç local: “Comprar a Benetússer té premi”. Una iniciativa amb la qual es vol recompensar als veïns i veïnes que adquirisquen els seus productes i serveis en els establiments de la localitat amb premis de fins a 300 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − onze =