25n
25N
25N

Benetússer reforça la seua col·laboració en matèria sanitària amb els municipis veïns

Benetússer reforça la seua col·laboració en matèria sanitària amb els municipis veïns
17/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, al costat de representants de les localitats veïnes de Sedaví, Alfafar i Lloc Nou de la Corona, s’ha reunit aquest matí amb la gerència de l’Hospital Dr. Peset per a reforçar les bases de la seua col·laboració a l’hora de fer front a la Covid-19 i a les conseqüències derivades d’expansió del virus. Durant la trobada, s’ha incidit en la importància de continuar treballant amb unes pautes comunes per als quatre municipis, ja que l’alta mobilitat i interrelació de la seua ciutadania fa que compartisquen dades d’incidència similars.

Amb aquest objectiu, s’ha acordat dur a terme una reunió mensual a principi de cada mes per a analitzar la tendència dels contagis de les localitats, la situació del departament de salut, així com l’evolució dels criteris de treball de les autoritats sanitàries.

A més, durant la reunió s’ha abordat ja la possibilitat de col·laboració per a acollir uns certs serveis de rehabilitació de pacients procedents de l’Hospital Dr. Peset. En aquest sentit, l’Ajuntament de Benetússer estudia cedir l’espai públic del poliesportiu municipal amb l’objectiu d’oferir una atenció que evite els desplaçaments, al mateix temps que es redueix la saturació dels centres de salut i es contribueix al millor funcionament del sistema sanitari.

“La nostra prioritat com a ajuntament és posar-nos al servei de les necessitats dels ciutadans i ciutadanes i oferir a les autoritats sanitàries totes aquelles solucions al nostre abast”, afig sobre aquest tema l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Aquesta col·laboració estreta dels municipis amb els diversos agents sanitaris posa de manifest el paper fonamental que estan jugant els consistoris a l’hora de donar una resposta ràpida i directa als desafiaments derivats de l’expansió i control de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 20 =