25n
25N
25N

Alumnes dels instituts de Benetússer presenten els seus projectes de desenvolupament de drons i d'emprenedoria

Alumnes dels instituts de Benetússer presenten els seus projectes de desenvolupament de drons i d'emprenedoria
18/04/2018 -

Els alumnes i alumnes dels instituts de Secundària de Benetússer van presentar divendres passat a l’alcaldessa Eva Sanz i a la regidora d’Educació Ana Martín els seus projectes per a la participació en la Fira Aèria de desenvolupament de drons amb finalitats socials. Per segon any consecutiu la regidoria d’Educació posa a la disposició dels centres aquest programa que aconsegueix segons els professors encarregats de les classes “encuriosir dels joves”.

El grup encarregat del desenvolupament del dron en el Col·legi Nuestra Señora del Socorro va exposar l’evolució del projecte. Cadascun dels alumnes i alumnes havia escollit una utilitat diferent per al dron. Finalment, es van triar els tres que van ser presentats a l’alcaldessa i a la regidora. Un projecte consistia en el control de les persones en llibertat condicional o amb ordres d’allunyament per delictes de violència de gènere. El segon pretenia que el dron es convertira en un avisador contra incendis. Finalment, l’última proposta també tenia a la Policia com a protagonista i la funció de l’aparell era la de suport i ajuda per a atestats. Els alumnes i alumnes van rebre el feedback necessari per a poder escollir el projecte que menys problemes puga suposar per a engegar-ho.

Per la seua banda l’alumnat de l’IES María Carbonell va presentar a la regidora una proposta de creació d’empresa per a oferir serveis al consistori mitjançant els drons com a manteniment d’obra civil, de control fiscal i usos del sòl, cartografia, seguretat, bàndol municipal i fumigació.

A més l’alumnat de 3° i 4° del mateix centre va explicar el funcionament del projecte d’emprenedoria que està subvencionant per l’Ajuntament que consisteix en la creació d’una cooperativa, en aquest cas una de joguets, els beneficis dels quals es destinaren a una ONG: Super Hache i a una Protectora d’Animals: Moderplan. Aquesta cooperativa estarà present en la Fira Associativa i Comercial de Benetússer els dies 4, 5 i 6 per a vendre els seus productes.

Després de conéixer els projectes la regidora d’Educació va felicitar als integrants dels grups de treball dels dos centres pel seu interés en la iniciativa. “Repetim la iniciativa per segon any consecutiu després que els professors i els alumnes i alumnes quedaren molt satisfets amb el projecte l’any passat. Es tracta de motivar als joves amb assignatures pràctiques, amb projectes que els acosten molt al que serà el seu futur laboral”, explica Ana Martín.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + un =

Informacion coronavirus