25n
25N
25N

Benetússer aprova un pressupost amb més inversió en recursos per a la ciutadania

Benetússer aprova un pressupost amb més inversió en recursos per a la ciutadania
21/12/2017 -

El ple de l’Ajuntament de Benetússer va aprovar ahir el pressupost per a 2018 que contempla un augment de la despesa que té incidència directament en la ciutadania. A més, serà la primera vegada en la localitat que s’aproven unes comptes amb superàvit.

Uns comptes que compleixen amb la Regla de Despesa, l’Objectiu d’Estabilitat Pressupostària i el límit de deute públic que exigeix el Ministeri d’Hisenda, amb tots els informes jurídics i econòmics favorables; on les inversions programades dupliquen les del 2017 i es millora la capacitat d’endeutament municipal.

Destaquen, dins dels comptes del consistori, l’adquisició de dos equips de desfibril·ladors. Un d’ells quedarà a la disposició de la Policia Local per a casos d’emergència i l’altre s’instal·larà en el Poliesportiu Municipal a causa de la gran afluència de públic que tenen les seues instal·lacions tots els caps de setmana. En aqueix mateix espai, en la zona esportiva, es farà front a les obres necessàries que donen solució a la reparació de la coberta del Pavelló esportiu i a posar fi a les goteres.

Una altra de les regidories que veurà augmentada la seua assignació pressupostària serà Cultura i Patrimoni. Gràcies a aquesta pujada s’augmentarà la programació audiovisual del Centre Cultural El Molí incorporant òpera, ballet i cinema clàssic. D’altra banda, s’iniciarà en 2018 el projecte de rehabilitació del museu i del seu molí arrosser el qual representarà una important acció de recuperació del patrimoni local.

També s’han incrementat, pel que fa als nombres de l’exercici anterior, partides com les de neteja viària, el tractament de plagues en els carrers, parcs i col·legis, el manteniment de jardins, adequació de les vies públiques i en la reposició de contenidors. Es pretén també en 2018 realitzar una auditoria energètica municipal amb la finalitat que els edificis públics puguen ser energèticament més eficients.

S’incorpora per al pròxim any també un pla de mobilitat i accessibilitat que comptarà amb la participació ciutadana i un servei d’atenció, assessorament jurídic i de mediació veïnal totalment gratuït per a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =