25n
25N
25N

Benetússer premia a la seua guanyardora del concurs de fotografia 'Covid-19, joventut responsable'

 La fotografia de @ph.meries ha sigut seleccionada per reflectir la preocupació dels joves pels seus majors, així com per la seua consigna de suport al xicotet comerç de la localitat

Benetússer premia a la seua guanyardora del concurs de fotografia 'Covid-19, joventut responsable'
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Joventut, ha fet lliurament d’una càmera fotogràfica esportiva a la guanyadora del concurs de fotografia ‘Covid-19, joventut responsable’. D’aquesta manera, es conclou la iniciativa posada en marxa pel Centre d’Informació Juvenil del municipi que tenia com a objectiu mostrar una imatge diferent i no estereotipada dels i les joves durant la crisi sanitària. Per a això, es demanava als participants que compartiren, a través dels seus comptes d’Instagram, fotografies originals i innovadores que mostraren situacions o comportaments que transmeteren la seua visió particular sobre el Covid-19 i les conseqüències en el seu entorn.

Fotografía ganadora. Fuente: Ajuntament de Benetússer.

Entre les imatges participants, ha destacat la fotografia presentada per ph.meries, una composició en la qual es mostra a un jove subjectant un periòdic mentre realitza les compres al el comerç local. La inclusió d’una temàtica social sensible vinculada a la precarietat laboral, ha sigut clau a l’hora de seleccionar la fotografia guanyadora. La imatge proposada anava, a més, acompanyada d’un missatge o llegenda que reforçava l’enfocament de la jove fotògrafa: “Davant aquesta situació els joves estem adaptant-nos per a recolzar als comerços locals que tant s’estan veient afectats, arribant fins i tot a tancar les seues portes per la falta de recursos. La simple compra del periòdic diari de l’avi pot ajudar aqueixa família a seguir avant. Fem que els nostres majors no s’exposen fent les seues compres. Més que mai hem d’ajudar i donar exemple. Prenguem consciència, prenguem mesures!”.

A través d’aquesta mena d’iniciatives el consistori benetussí cerca plasmar actituds positives que promoguen el respecte per les normes i les recomanacions sanitàries, al mateix temps que premia el paper fonamental que té la joventut a l’hora de convertir-se en referents de la lluita contra la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 8 =