25n
25N
25N

Benetússer modernitza el seu Mercat Municipal

Benetússer modernitza el seu Mercat Municipal
03/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de les seues àrees de Desenvolupament Local i Modernització, ha finalitzat la instal·lació d’una xarxa sense fil Wi-Fi en el seu Mercat Municipal per a donar servei comercial als venedors i venedores en les instal·lacions. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu oferir facilitats de pagament als clients mitjançant targeta de crèdit per a reduir els contactes personals en el context de la crisi sanitària derivada de la Covid-19, al mateix temps que redueix la despesa tecnològica dels comerciants de les diferents parades. “A l’ajuntament estem compromesos amb el nostre mercat per a dotar-lo dels recursos necessaris per a situar-lo en el segle XXI i oferir alternatives que faciliten en tot moment les compres d’una forma accessible i segura”, destaca el regidor de Mercat, Emilio Cano Arteaga.

D’aquesta manera, amb la incorporació de la xarxa Wi-Fi, es busca fer un pas més en la modernització d’un espai eminentment tradicional, en el qual principalment compren persones majors que solen estar més familiaritzades amb el pagament de les comandes en metàl·lic. Així, es vol potenciar l’atracció de tota mena de públics i convertir el Mercat Municipal de Benetússer en un espai actualitzat a tindre en compte en el dia a dia dels veïns de la localitat.

Un mercat per a persones emprenedores

Durant el mes de desembre passat, el consistori va obrir la convocatòria per al lloguer de diverses parades del Mercat Municipal amb l’objectiu de dinamitzar l’espai amb nous comerços i serveis. Després de la finalització del període per a registrar les sol·licituds, l’ajuntament compta amb tres peticions en ferma per a desenvolupar una nova activitat comercial en les instal·lacions. Pròximament es durà a terme la reunió de la mesa de contractació, en la qual es procedirà a l’obertura de sobres amb les propostes, amb l’objectiu d’avaluar l’adjudicació de les diferents parades en les quals s’oferiran nous productes o serveis a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 7 =