caixa popular

Benetússer treballa per a millorar les instal·lacions dels seus centres educatius

Benetússer treballa per a millorar les instal·lacions dels seus centres educatius
23/11/2017 -

L’Ajuntament de Benetússer treballa per a poder presentar les necessitats dels centres educatius de la localitat al més prompte possible a la Generalitat dins del pla “Edificant” de construcció, reforma i millora dels centres. Aquesta setmana ha tingut lloc la primera de les reunions amb els equips directius dels tres col·legis locals i amb representants de les AMPAs, per a determinar les actuacions prioritàries.

En aquesta primera presa de contacte, en la qual per part del consistori van acudir l’alcaldessa Eva Sanz i la regidora d’educació Ana Martín, el consistori va posar al dia als responsables dels centres de les necessitats de manteniment que el mateix ajuntament té registrades de cadascun dels centres. A més, va sol·licitar que siguen els centres els que prioritzen les actuacions. Una vegada els centres prioritzen les actuacions, els informes passaran pel Consell Escolar Municipal per a la seua aprovació.

El termini per a sol·licitar actuacions concretes dins del pla “Edificant” comença al desembre. “Ens hem posat a la feina ja perquè volem tenir tot el treball fet en el moment s’òbriga el termini. Com més prompte millor ho sol·licitem abans es començarà a actuar per a millorar els nostres col·legis”, explica l’alcaldessa Eva Sanz.

El programa “Edificant” marca com a prioritàries les actuacions de millora que tinguen a veure amb la millora de l’accessibilitat de les instal·lacions i sobre l’eficiència energètica amb el que els centres hauran de tenir aquesta circumstància en compte a l’hora de posar en ordre de preferència les obres de millora en els seus centres. La primera de les actuacions que es tenen previstes és la reforma integral del Centre d’Educació Infantil i Primària Cristóbal Colón en la qual el consistori porta treballant des del 2015.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris