caixa popular

Benetússer marca tendència en la II Fira de la Comunió

Benetússer marca tendència en la II Fira de la Comunió
30/01/2018 -

El diumenge es va celebrar la II Fira de la Comunió de Benetússer en el xalet de la Xapa, que va reunir en un mateix espai tot el necessari per a organitzar la primera comunió.

En aquest esdeveniment, les famílies han pogut trobar des de vestits de cerimònia per a xiquets i xiquetes, calçat i complements, fins a recordatoris, idees de regals per als assistents decoració, fotografia, animació, perruqueria, etc., a preus molt competitius. Els assistents han pogut trobar en el comerç local tot el necessari per a organitzar la comunió dels seus fills i filles.

En tenir tants serveis reunits en un mateix espai, resulta més fàcil comparar diferents opcions i així organitzar tots els detalls de la primera comunió en poc temps. A més, en la fira les famílies també han pogut trobar algunes propostes per a vestir als germans xicotets.

Malgrat el mal temps de la jornada, els comerciants confien a haver-hi fet una bona presa de contacte per a la captació de futurs clients en els pròxims mesos, explica Beni García, presidenta de l’Associació de Comerciants de Benetússer. Per la seua banda l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va mostrar el suport de l’Ajuntament amb aquesta iniciativa i les que sorgisquen del comerç local. Segons l’alcaldessa el consistori treballa contínuament a reforçar al principal sector econòmic de la població.

Premis per comprar en el comerç local

Els comerciants de Benetússer també han volgut recompensar la fidelitat dels seus veïns. A les 12 h del migdia l’Associació de Comerciants va lliurar més 2.000 € en premis entre els usuaris que han realitzat les seues compres nadalenques en els comerços associats.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris