25n
25N
25N

Benetússer lluita contra la violència masclista en els espais públics i d'oci

Sota el lema ‘No tens el meu permís, vull estar tranquil·la’, la campanya del consistori busca conscienciar sobre les actituds i situacions d’assetjament que es donen en contextos socials

Benetússer lluita contra la violència masclista en els espais públics i d'oci
23/11/2020 -

Amb motiu de la celebració del Dia Contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria d’Igualtat, posa en marxa la campanya ‘No tens el meu permís, vull estar tranquil·la’ amb l’objectiu de conscienciar sobre totes aquelles actituds que són inacceptables en una societat basada en la igualtat de gènere. Per a això, s’han repartit en els centres escolars de primària i secundària una sèrie de cartells per a la seua exposició i debat entre els alumnes i les alumnes, i a més, s’han distribuït díptics i cartelleria del projecte en col·laboració amb el sector de l’hostaleria de la localitat.

I és que, través d’aquesta mena de campanyes, el consistori cerca tant informar com provocar la implicació i reflexió de la ciutadania sobre les conseqüències de la violència acceptada en els espais públics i d’oci per a posar fre definitivament a totes les situacions que limiten la llibertat de les dones.

“És necessari que la resposta davant l’assetjament i la violència siga el rebuig total per part de tota la ciutadania i això inclou també els comentaris i actituds masclistes en els nostres moments d’entreteniment”, ha destacat la regidora d’Igualtat de Benetússer, Ana Martín Valero.

Aquesta campanya té el seu origen en el 2019, any en què es va dur a terme un estudi sobre la percepció de seguretat que tenien les dones de totes les edats en els espais públics i d’oci de Benetússer. Es tracta d’un projecte que va ser premiat en el concurs de la Conselleria de política territorial, obres públiques i mobilitat per la novetat de la iniciativa i entre les seues iniciatives ja es contemplava el treball actiu i divulgatiu per a conscienciar sobre la violència masclista en tots els llocs i en tots els àmbits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − set =