25n
25N
25N

Benetússer fomenta la cita prèvia en línia a través de la web i l'APP municipal

Benetússer fomenta la cita prèvia en línia a través de la web i l'APP municipal
20/05/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer ha habilitat un nou sistema de cita prèvia per a accedir als serveis municipals que inclou la possibilitat de realitzar el tràmit de sol·licitud via telemàtica a través de la pàgina web de l’ajuntament. Mitjançant aquest nou sistema, l’usuari rep un correu de confirmació que compta amb un codi QR que valguda la cita prèvia i permet l’accés a les dependències municipals quan es passa pel dispensador situat en l’entrada de l’ajuntament.

Es tracta d’una mesura que pretén agilitar el tràmit, reduint les esperes, i evitant el contacte directe amb mobiliari urbà en temps de Covid-19, ja que el codi pot emportar-se imprés o en el mòbil. “Continuem avançant en les funcions de la nostra administració electrònica, oferint nous serveis i facilitant que els nostres veïns i veïnes gestionen el seu accés a l’ajuntament amb un sol clic”, indica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

La web municipal permet, a més, l’anul·lació o el canvi de la cita prèvia, flexibilitzant el procés de sol·licitud a la ciutadania. El nou servei se suma als ja existents, com és el cas de la cita telefònica a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana en telèfon 96 375 29 50 o la realitzada a través del botó especial habilitat en l’APP Municipal que pot descarregar-se en Google Play o en App Store.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =