25n
25N
25N

Benetússer signa tres convenis per a continuar impulsant l'economia local

Benetússer signa tres convenis per a continuar impulsant l'economia local
29/01/2019 -

L’Ajuntament de Benetússer ha signat durant l’última setmana tres convenis de col·laboració amb tres associacions de Benetússer, la d’Hostaleria, Comerciants i amb la d’emprenedors “Emprén i Activa” amb l’objectiu de continuar impulsant l’economia local. Els acords pretenen, entre altres mesures, afavorir l’accés de comerciants, hostalers i emprenedors a la formació i a l’assessorament que ofereix l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

En aquest sentit, l’ADEL de Benetússer està organitzant per al mes vinent de juny l'”Escola de comerç” en la qual s’impartiran diferents formacions encaminades a evolucionar i fer créixer el teixit empresarial local. En concret s’impartiran cursos de vendes, màrqueting i comunicació encara que el programa de formacions encara es troba obert a l’espera de suggeriments dels mateixos comerciants.

Amb aquests acords, el consistori es torna a comprometre amb el suport en la difusió i cessió d’espais per als esdeveniments organitzats des de les associacions de comerciants i hostalers com “La fira de la comunió” o “La ruta de la tapa de Benetússer”. Per a l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, amb la signatura d’aquests documents es pretén crear “un teixit local comú perquè tots els agents econòmics treballem en la mateixa direcció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 − 1 =

museo prehistoria