25n
25N
25N

Benetússer facilita una nau perquè les falles emmagatzemen els seus monuments de 2020 a través de la col·laboració publicoprivada

Fins al moment s’han acollit a aquesta mesura tres agrupacions falleres: Literat Azorín, Joventut i Rajolar

Benetússer facilita una nau perquè les falles emmagatzemen els seus monuments de 2020 a través de la col·laboració publicoprivada
08/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha facilitat una nau industrial perquè les agrupacions falleres de la localitat que ho precisen puguen emmagatzemar els seus monuments de 2020 per a les Falles de 2021, una mesura que s’emmarca en el Pla de Recuperació Econòmic Social municipal.

“Des de l’ajuntament sempre hem secundat i donarem suport a la nostra cultura i les nostres tradicions, i més en un moment com en el que ens trobem. Per això, en ajornar-se un any la celebració de les Falles, decidim donar una solució a aquelles entitats que el necessitaren perquè pogueren emmagatzemar els seus monuments sense cost i de manera segura”, ha explicat l’alcaldessa Eva Sanz.

Així mateix, l’alcaldessa de Benetússer ha remarcat que aquesta mesura, presa després de nombroses reunions amb les agrupacions falleres i la Junta Local Fallera, s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració publicoprivada. “La solidaritat veïnal ha estat clau per a poder establir aquest conveni per a facilitar el magatzematge, perquè ha estat un particular qui ha cedit la seua nau”, ha concretat.

Avui dia s’han acollit a aquesta mesura tres agrupacions falleres: Literat Azorín, Joventut i Rajolar, que ja han traslladat les seues estructures i ninots al magatzem facilitat pel veí de la localitat.

Finalment, Eva Sanz ha manifestat que “al cap d’un any d’intens treball, realitzat amb tant d’afecte, era necessari que aquests monuments pogueren emmagatzemar-se en un espai adequat per al seu manteniment i així poder gaudir d’ells en les Falles de 2021, unes festes que viurem amb més intensitat si cap”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + un =