25n
25N
25N

Benetússer estén el servei d'atenció domiciliària a persones malaltes i majors per a la compra de medicines i aliments

El servei d’atenció domiciliària amplia les seues tasques per a atendre la compra de medicines i aliments durant tot l’any a persones

Benetússer estén el servei d'atenció domiciliària a persones malaltes i majors per a la compra de medicines i aliments
27/05/2020 -

Des de la declaració de l’estat d’alarma l’Ajuntament de Benetússer ha prestat un servei de compra d’aliments i medicines a persones majors i malaltes de manera extraordinària. Aquest servei es prolongarà durant tot l’any 2020 per a previndre contagis de COVID-19.

Segons es recull en el Pla de Recuperació Econòmica i Social de l’Ajuntament, el servei d’atenció domiciliària estén les seues tasques habituals per a ajudar a més als veïns i veïnes més vulnerables amb la compra de medicines i aliments.

La regidora de Benestar Social, Carmen Elvira Albors Gil, indica que “des de serveis socials es presta especial atenció a persones majors o malaltes, soles, afectades per l’aïllament per a diferents tipus de suport com a compres, recollida de receptes, cuinat, condícia de la llar i personal, seguint criteris de flexibilitat i adaptant tots els recursos dels quals disposem a la situació actual”.

Per a sol·licitar el servei d’ajuda a domicili mentre dure l’estat d’alarma, poden posar-se en contacte amb Serveis Socials en el telèfon 963752950 ext. 523, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores en dies laborables.
Fora d’aquest horari, i davant una possible urgència, com pot ser la necessitat d’adquirir un producte farmacèutic, també s’ofereix la possibilitat de telefonar a la Policia Local que traslladarà l’avís a Serveis Socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =