25n
25N
25N

Benetússer organitza una gran exposició de Clics de Playmobil

Benetússer organitza una gran exposició de Clics de Playmobil
11/12/2017 -

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benetússer ha organitzat, en col·laboració amb l’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, una gran exposició amb més de mil peces que podrà veure’s de forma gratuïta en el xalet de la Xapa des del divendres 15 de desembre fins al divendres 5 de gener. L’exposició forma part de la programació de nadal de l’Ajuntament.

“Portàvem temps a la recerca d’alguna activitat per a la programació de Nadal que fóra para majors i xicotets i nova. L’havíem vist en algun altre lloc i en aquesta ocasió hem pogut portar-la a Benetússer”, confessa la regidora de Festes María Dolores Ceacero. Les més de mil peces es repartiran en deu diorames (escenes) de diferent temàtica com western, dinosaures, hípica, la batalla de les Termópilas o medieval. Hi haurà també regals per als quals troben algunes de les peces amagades entre els diagrames. L’exposició explicarà també amb un xicotet pessebre fet amb clics.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el divendres 15 de desembre a les 18h i romandrà oberta fins al divendres 5 de gener en horari de 17h a 20.30h de dilluns a divendres i de 11h a 14h i de 17h a 20.30h dissabtes i diumenges. L’entrada serà gratuïta.

MERCAT NADALENC

Una altra de les novetats en la programació de Nadal de l’Ajuntament de Benetússer és l’organització d’un Mercat Nadalenc en el qual participaran comerciants i associacions locals. El mercat se celebrarà el diumenge 17 de desembre durant tot el dia en la plaça de la Xapa i explicarà, a més de nombrosos llocs per a realitzar compres i degustar productes, activitats i tallers infantils. La resta de la programació nadalenca a Benetússer es pot consultar en www.benetusser.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 4 =

bombers
bombers