25n
25N
25N

Benetússer estrena una nova coberta totalment impermeable en el pavelló poliesportiu municipal

Es tracta d’una coberta tipus Deck, composta de diverses capes, que evita filtracions

Benetússer estrena una nova coberta totalment impermeable en el pavelló poliesportiu municipal
08/09/2020 -

Benetússer ha estrenat una nova coberta totalment impermeable en el sostre del Pavelló Poliesportiu Municipal. “Gràcies a la col·locació d’aquesta nova coberta s’evitaran els problemes d’estanquitat i les filtracions derivades que es donaven amb l’antiga, optimitzant així l’ús d’aquestes instal·lacions municipals”, ha indicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Es tracta d’una coberta tipus Deck composta de diverses capes, una primera de xapa perfilada -que és la que suporta tota la càrrega de la coberta-, una segona capa d’aïllament termo-acústic, una làmina impermeabilitzant per a garantir la total estanquitat en tota la superfície i una última capa composta per una làmina asfàltica amb grans minerals.

A més, amb el canvi de coberta s’han introduït noves millores en l’ensostrada, com la incorporació de claraboies que garanteixen la il·luminació natural de l’espai. També s’han col·locat al llarg de tota la coberta aspiradors dinàmics per a garantir la renovació de l’aire, afavorint així la ventilació i evitar així condensacions d’aigua.

De la mateixa manera, s’han duplicat els baixants per a afavorir l’evacuació de l’aigua i s’ha col·locat un sobreeixidor, que actua com un sistema d’alerta primerenca per a evitar possibles embossos en el circuit de desguàs de la coberta, s’ha incorporat un canaló extern per a recollir més quantitat d’aigua i s’han reforçat els punts febles en les juntes per a evitar nous estancaments.

El projecte, que s’ha executat al llarg del mes d’agost, ha rebut una inversió de 91.234.000 euros i ofereix un termini de garantia total per part de l’empresa adjudicatària d’11 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 10 =