25n
25N
25N

Benetússer dotarà a tots els comerços de mampares protectores

Benetússer dotarà a tots els comerços de mampares protectores
11/05/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer continua implementant totes les mesures sanitàries que té al seu abast i ampliant-les. Durant la desescalada i abans d’aquesta ha anat dotant a tots els comerços del municipi de mampares protectores.

Segons comenta el seu regidor, Emilio Cano Arteaga, s’han repartit més de 200 mampares des del mes d’abril, quan va començar la distribució als comerços que estigueren oberts. L’edil anuncia que , amb la finalitat de vetlar per la seguretat de venedors i compradors, “estenem l’ajuda a tots els establiments que sol·liciten una mampara a l’Ajuntament a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local”.

L’alerta sanitària i l’estat d’alarma decretats pel coronavirus va suposar el tancament de molts establiments a Benetússer, excepte el dels negocis i comerços de primera necessitat, com són les botigues d’alimentació. “L’activitat en carnisseries, forns, fruiteries i ultramarins no ha cessat i volem fer costat a tots aquests comerços locals dotant-los de mampares” explica el regidor de Comerç.

Entre altres mesures, a més de limitar l’aforament, guardar les distàncies de seguretat, recomanar el pagament amb targeta i utilitzar guants; els establiments que romanen oberts a Benetússer, compten amb mampares de protecció proporcionades per l’Ajuntament, fetes d’un material altament desinfectable i amb una superfície de 72x92cm.

D’altra banda, la Regidoria de Comerç ha elaborat un llistat de comerços actius, classificats per activitat, indicant tant l’horari d’obertura com un telèfon de contacte, que es pot consultar i descarregar en la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

CCCC
torrent