25n
25N
25N

Benetússer distribueix màscares entre els ciutadans que acudeixen a treballar en transport públic

Benetússer distribueix màscares entre els ciutadans que acudeixen a treballar en transport públic
14/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha començat a repartir màscares sanitàries entre les persones que prenen el transport públic en la localitat. Des de les set del matí Policia Local ha organitzat un operatiu juntament amb Protecció Civil i personal de l’Ajuntament per a repartir durant tota la jornada màscares en les parades d’autobús; on és més complex mantenir la distància de seguretat.

Durant dos dies es repartiran fins a màscares, facilitades pel Ministeri d’Interior, després de la fi de la restricció a les activitats econòmiques no essencials amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus.

Per la seua part l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha matisat que “l’Ajuntament està estudiant la manera de fer arribar màscares a tots els habitatges de la població per a quan el retorn escalonat a l’activitat normal siga possible, mentrestant les persones han de romandre en els seus habitatges, amb les conegudes excepcions”.

Al seu torn el Ministeri avisa que “l’ús de màscares només està recomanat quan no siga possible mantenir una distància de 2 metres amb altres persones, per la qual cosa si els desplaçaments es fan en vehicle particular, amb moto o caminant, no són necessàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =