25n
25N
25N

Benetússer 'defensa' les seues cases amb dibuixos infantils contra el coronavirus

Els xiquets i xiquetes han ‘defensat’ les seues llars amb centenars de dibuixos de xicotets BENEMONSTERS combatent el coronavirus per tota la població

Benetússer 'defensa' les seues cases amb dibuixos infantils contra el coronavirus
18/03/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha llançat una iniciativa per a animar als xiquets i xiquetes de la població a dibuixar “un simpàtic monstre que acabe amb el coronavirus” i a penjar-lo en les seues finestres.

La campanya BENEMONSTERS ha tingut un gran acolliment en la localitat i ràpidament han començat a aparéixer en nombrosos carrers del municipi una horda de xicotets monstres defensant les llars contra el coronavirus, dibuixats pels infants al costat dels seus pares.

En qüestió d’hores es van rebre més d’un centenar dibuixos per xarxes socials, que estan sent recopilats per a elaborar un vídeo-collage motivacional.

Des del Consistori expliquen que aquesta “és una manera d’entretindre als més xicotets i xicotetes en aquests dies de confinament”. Assenyalen que “és una activitat terapèutica per a ells, però també per als seus pares i mares en un exercici conjunt que els permet visualitzar el virus i erradicar-lo, tal com fan les tècniques de mindfulness per a enfortir al cervell davant l’adversitat”.

“Els xiquets sempre ens conviden a pensar en un futur millor i a no perdre l’esperança” comenten alguns dels missatges d’agraïment que s’han rebut a través del telèfon habilitat per a rebre missatges ciutadans aquests dies.

SOLIDARIS I UNITS DAVANT L’ADVERSITAT

Durant l’última setmana el Consistori està promovent diferents activitats col·laboratives a la ciutadania per a mantindre una bona actitud que reforce l’esperit de cooperació, responsabilitat i solidaritat.

El dilluns es va animar a la ciutadania al fet que s’ajuntara per a donar un sonat aplaudiment al personal sanitari i metge des dels seus domicilis que va ressonar en tot el municipi. Actualment també s’està treballant en una llista col·laborativa de música perquè la gent puga aportar el seu granet d’arena triant alguna cançó que llevant els ànims. “En aquest punt és tan important la salut de la ciutadania com el seu benestar emocional” conclouen des del Consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − sis =