25n
25N
25N

Benetússer crea la ‘Mesa de Coordinació Esportiva’ per a impulsar l'esport local

L’ajuntament es reuneix amb els agents socials implicats per a coordinar-se i fomentar la recuperació en la volta a l’activitat esportiva

Benetússer crea la ‘Mesa de Coordinació Esportiva’ per a impulsar l'esport local
23/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la Regidoria d’Esports, ha creat la ‘Mesa de Coordinació Esportiva’, un espai en el qual la regidoria i els diferents clubs i associacions abordaran i estudiaran la situació de la pràctica esportiva en aquesta ‘Nova normalitat’.

La creació d’aquesta taula, que és una de les mesures plantejades en el Pla de Recuperació Econòmic i Social del municipi, té com a principal objectiu fomentar la coordinació amb les empreses, esportistes i clubs locals per a la millor recuperació en la volta a l’activitat esportiva.

En concret, es pretén elaborar un programa multidisciplinari que continga diverses línies de participació enfocades als diferents col·lectius afectats pel cessament de l’activitat esportiva a conseqüència de l’emergència sanitària.

Aquest programa inclou actuacions dirigides a l’estímul esportiu dels diferents públics de la ciutadania de Benetússer, des de les pròpies escoles esportives municipals, clubs locals, i foment de l’esport i activitats per a majors de 16 anys i tercera edat.

També se centrarà aquest pla en la promoció i recuperació de l’activitat esportiva a través dels clubs i empreses locals; en la incentivació de les empreses, esportistes, clubs locals per a la recuperació de l’activitat esportiva i en l’execució de plans de desenvolupament individualitzat per a cada activitat esportiva, així com en la creació de tallers amb esports individualitzats.

Així doncs, en la primera reunió, que es va celebrar en la vesprada del dimecres, els i les participants – que eren els diferents col·lectius afectats pel cessament de l’activitat esportiva a conseqüència de la situació derivada de l’emergència sanitària- van començar a elaborar un programa multidisciplinari amb diverses línies de participació per a proposar la nova programació esportiva del pròxim curs.

“Volem treballar en consens amb els agents socials implicats per a oferir amb el màxim de mesures de seguretat i higiene unes activitats esportives que siguen del seu interés”, ha manifestat l’alcaldessa Eva Sanz.

Així, durant aquesta trobada es va realitzar una anàlisi de la nova normalitat derivada de la situació generada per la COVID19 i es va informar del començament de la temporada 2020-21, donant compte de la recuperació de l’activitat esportiva, així com de l’obertura de les escoles esportives municipals. A més, es va consensuar la suspensió de la gala de l’esport prevista per a setembre.

També es van començar a planificar les activitats del segon semestre, fomentant el desenvolupament individualitzat per a cada activitat esportiva. En aquest sentit, es va posar sobre la taula la possibilitat de crear tallers amb esports individualitzats.

D’igual manera, els representants de les entitats implicades consensuaran un quadrant amb dies, horaris, esports i grups, atenent les propostes per a optimitzar els recursos destinats a la pràctica esportiva.

Per part seua, el regidor d’Esports, Rafael Del Río, va informar sobre les reformes i millores realitzades en el poliesportiu municipal i va presentar el servei d’assessorament i ajuda a l’esportista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 14 =

bombers
CCCC
bombers