25n
25N
25N

L'Ajuntament de Benetússer contractarà 7 persones desocupades majors de 30 anys

Es destinaran al voltant de 100.000 euros a aquestes contractacions, corresponent un 50% a fons municipals i un altre 50% a la subvenció de LABORA dins del programa Avalem Experiència

L'Ajuntament de Benetússer contractarà 7 persones desocupades majors de 30 anys
13/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer contractarà 7 persones en situació de desocupació de més de 30 anys durant 6 mesos per a treballar en dependències municipals. Aquestes contractacions se sufragaran a través de dues vies, una aportació del consistori que es contempla en el Pla Econòmic i Social del municipi i una subvenció de LABORA del mateix import lligada al programa EMCORP.

“Enguany hem fet un major esforç econòmic perquè la situació així ho requereix. Per això, es destinaran al voltant de 100.000 euros a aquestes contractacions, corresponent un 50% a fons municipals i un altre 50% a una subvenció de LABORA, un increment gràcies al qual passarem de contractar les 2 o 3 persones que habitualment treballaven en el consistori cada any a través d’aquest programa d’ocupació, a les 7 d’enguany”, ha ressaltat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Els perfils demandats són molt variats, dos oficials (pintura, obra de paleta), dos peons d’obra pública, un/a tècnic/a audiovisual, un auxiliar administratiu i un agent de desenvolupament local.

Les persones que vulguen formar part del programa hauran de tindre més de 30 anys, estar en situació de desocupació i estar empadronades a Benetússer. A més, hauran de complir amb la titulació i experiència exigides per a cada perfil demandat pel consistori.

Cal especificar que les persones que vulguen participar en aquest programa d’ocupació no poden inscriure’s de manera activa, perquè és LABORA qui realitza un sondeig entre les persones que complisquen els requisits, seleccionant i remetent a l’ajuntament tres aspirants per a cada perfil, prioritzant a les persones desocupades de llarga duració i que no siguen preceptores de cap prestació per desocupació.

Una vegada preseleccionades per LABORA aquestes tres candidatures per oferta d’ocupació, es reuneix una taula de baremació composta pels agents socials més representatius, dos representants de l’Ajuntament de Benetússer i la directora de Labora, els qui atesos uns criteris socioeconòmics com el nivell de renda, l’existència de responsabilitats familiars, tindre diversitat funcional, estar en situació o risc d’exclusió social, així com criteris relatius a l’adequació del lloc de treball, seleccionen a la persona que formarà part del programa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 7 =