Benetússer inverteix 12.000 euros de fons propis en la compra de mobiliari urbà

Benetússer inverteix 12.000 euros de fons propis en la compra de mobiliari urbà
20/09/2018 -

L’Ajuntament de Benetússer ha invertit 12.000 euros procedents de fons propis en l’adquisició de mobiliari urbà. Entre el nou material es troben 20 nous bancs, arquetes, papereres i pilons. Amb aquest material es pretén renovar algunes de les zones que compten amb mobiliari desgastat pel temps.

La inversió total en mobiliari ha sigut de 12.000 euros. D’aquesta quantitat 3.000 euros han sigut dedicats a la compra d’arquetes, 4.200 euros per a adquirir 20 nous bancs, 3.600 euros per a papereres i 1.200 euros per a pilons. La intenció de la regidoria de Serveis Municipals és renovar el mobiliari que amb el pas del temps s’ha deteriorat en parcs i places.

Alhora que se substitueix elements de mobiliari urbà s’està actuant per a millorar les zones enjardinades i parcs infantils. Una de les últimes intervencions ha sigut la de la zona verda de l’encreuament dels carrers Atanasio García Zapater amb Mariano Benlliure en la qual s’ha renovat la pintura de bancs i de jardineres. Una altra de les actuacions ha consistit en l’eliminació de les pintades en les parets de la plaça de la Fusta.

18 incidències mensuals ateses

Des de l’engegada de l’app oficial de l’Ajuntament de Benetússer, els veïns estan utilitzant aquesta plataforma per a fer arribar avisos al consistori sobre desperfectes en la via pública. Des del passat mes de maig els Serveis Municipals han atés una mitjana de 18 incidències mensuals que han sigut íntegrament resoltes. Una de les últimes actuacions en aquest sentit ha sigut l’eliminació dels grafits de l’accés a l’estació de tren.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 14 =

sagunt a escena 2019
turismo salou