25n
25N
25N

Benetússer clausura la décima edición de su Fira Associativa i Comercial

Benetússer clausura la décima edición de su Fira Associativa i Comercial
07/05/2018 -

Benetússer va clausurar ahir la desena edició de la seua Fira Associativa i Comercial amb satisfacció general entre el comerç local. El canvi de data per a evitar el pont del primer de maig unit al canvi d’estratègia de promoció ha portat a augmentar el nombre de visitants de la Fira sobretot ahir diumenge on es va poder comprovar una afluència massiva.
“No tenim encara dades oficials d’assistència però la majoria de comerciants ens asseguren que ha sigut el millor diumenge quant a presència de gent de les deu edicions que portem celebrades”, explica l’alcaldessa Eva Sanz. L’augment de l’afluència a la FAC ha comportat també un augment en les xifres de negoci del comerç. “La majoria ens has transmés la seua satisfacció quant al nombre de vendes tancades realitzades durant aquests tres dies. En la zona de restauració alguns dels quals ja han participat en diverses ocasions ens reconeixien que va ser el seu millor any”, compte Sanz.

La desena edició de la Fira Associativa i Comercial de Benetússer s’ha celebrat en aquesta ocasió una setmana més tard de l’habitual amb l’objectiu de poder evitar coincidir amb el pont del primer de maig que havia restat afluència en els últims anys. A més, durant les setmanes prèvies a la cita s’ha realitzat una campanya de promoció per les localitats properes. Aquestes dues circumstàncies han sigut, per a l’alcaldessa de Benetússer, “claus per a explicar l’augment dels visitants en aquesta edició”.

Els deu anys de FAC han consolidat l’esdeveniment com la principal eina de promoció per als comerciants locals de Benetússer. La Fira és una oportunitat per al comerç local de donar-se a conéixer a un públic nou. És per açò que varis d’ells han participat en les deu edicions que s’han celebrat fins al moment. També és una oportunitat per a conéixer la gran oferta d’associacions amb les quals explica Benetússer que fan d’aquest municipi un dels més importants de la comarca quant a teixit associatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + setze =