25n
25N
25N

Benetússer s'alia amb els seus veïns i veïnes per a sorprendre en el Dia del Pare

Centenars de veïns i veïnes de totes les edats se sumen a la iniciativa de l’Ajuntament per a felicitar els pares aquest 19 de març amb un emotiu vídeo fotogràfic conjunt

https://youtu.be/eIHluQkPWrs

Benetússer s'alia amb els seus veïns i veïnes per a sorprendre en el Dia del Pare
19/03/2020 -

Centenars de veïns i veïnes de totes les edats a Benetússer han felicitat junts als seus pares pel 19 de març, enviant la seua imatge de felicitació a través de l’Ajuntament. El Consistori ha recollit i seleccionat les fotografies que la ciutadania li ha fet arribar a través de les xarxes socials i ha realitzat un emotiu vídeo dedicat a tots els pares, en un dia tan simbòlic com el de San José.

“És una forma tendra d’estar units als nostres pares i expressar junts un mateix sentiment, en un dia que molts no tindran l’oportunitat de fer-los una abraçada o un bes” expliquen des de l’Ajuntament.

SOLIDARIS I UNITS DAVANT L’ADVERSITAT

Els últims dies l’Ajuntament de Benetússer està promovent diferents activitats col·laboratives a la ciutadania per a mantindre una bona actitud que reforce l’esperit de cooperació, responsabilitat i solidaritat.

Amb la finalitat d’animar als més xicotets i xicotetes de la casa el dimecres es va llançar la campanya BENEMONSTERS, animant a decorar les finestres dels domicilis amb simpàtics dibuixos de monstres que “defensen” els habitatges del coronavirus.

A principi de la setmana també es va convidar a la ciutadania al fet que s’ajuntara per a donar un sonat aplaudiment al personal sanitari i metge des dels seus domicilis que va ressonar en tot el municipi. Així mateix, també s’està treballant en una llista col·laborativa de música perquè la gent puga aportar el seu granet d’arena triant alguna cançó que llevant els ànims.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 18 =

bombers
CCCC
Valencia activa