25n
25N
25N

Benetússer cancel·la el deute bancari

Benetússer cancel·la el deute bancari
24/05/2019 -

La Comissió Informativa d’Interior es va reunir ahir a la vesprada amb els portaveus dels grups polítics amb representació en el consistori en el marc de la celebració, la pròxima setmana, de l’últim ple de la legislatura.

La Regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Benetússer Reme Navarro va informar ahir als portaveus dels grups polítics que formen part de la Comissió d’Interior de la liquidació de l’exercici 2018 que permetrà cancel·lar el deute bancari que arrossegava el consistori. La mesura s’ha pogut dur a terme gràcies als superàvits dels comptes municipals en els últims exercicis. En l’últim, el de 2018, el romanent de tresoreria al fi de l’any va ser de 4 milions d’euros.

D’aquesta forma, i segons l’explicació de la regidora i l’interventor en la comissió, amb l’estalvi acumulat l’any passat s’ha pogut afrontar el deute d’1,6 milions d’euros que quedava pendent amb les entitats bancàries i en sobra per a poder afrontar altres actuacions necessàries per al poble com la millora del clavegueram o de l’accessibilitat en algunes zones. La suma dels préstecs que tenia l’Ajuntament de Benetússer en 2015 era de 4,5 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + quinze =

mercat medieval ontinyent