25n
25N
25N

Benetússer busca un nou edifici per a descongestionar la prestació dels seus serveis i millorar l'atenció a la ciutadania

S’ha iniciat una fase de concurs amb la modalitat de lloguer amb opció a compra

Benetússer busca un nou edifici per a descongestionar la prestació dels seus serveis i millorar l'atenció a la ciutadania
16/10/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer traslladarà part dels seus serveis a un nou edifici per a oferir unes instal·lacions adequades i aptes per a la seua correcta prestació. Així doncs, el consistori està buscant un immoble de més de 1.600 m².

Una cerca que començarà després d’aprovar-se el procediment d’adjudicació, aprovació de la despesa i anunci de la convocatòria per a dotar als serveis municipals d’unes adequades instal·lacions.

“Tenim serveis que són imprescindibles per a la ciutadania que han de comptar amb més i millor espai per al seu correcte funcionament, perquè en aquests moments podem parlar d’una situació de congestió, que és convenient evitar, i més en temps com els que corren”, ha explicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

D’aquesta manera, en aquest nou edifici es preveu la instal·lació d’alguns serveis les instal·lacions dels quals es consideren insuficients, i que passaran a comptar amb millors condicions i característiques.

S’ha optat per un contracte d’arrendament del local amb opció de compra, que durarà cinc anys, fixant-se 2024 com a data en la qual es podrà prorrogar per cinc anys més o optar per l’opció de compra.

En primer lloc, es traslladaran a aquest nou edifici els departaments de Serveis Socials i Educació, que actualment no disposen de despatxos suficients per al seu personal adscrit (fonamentalment personal tècnic) per a l’atenció individualitzada i amb la deguda intimitat dels ciutadans, així com una sala d’espera per als usuaris que resguarde aquesta intimitat.

Així mateix, també es traslladaran a aquest nou espai municipal els Serveis de recaptació.

Un altre dels serveis que es mourà a les noves instal·lacions és el de Joventut, que desenvolupa la seua activitat en el centre Villar Palasí, una ubicació que haurà d’abandonar-se per a poder executar la reforma integral del mateix dins del programa Edificant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

bombers