25n
25N
25N

Benetússer àmplia l'àrea de gossos al parc de Monte Alto i condiciona el del Barri de l'Estació

Benetússer àmplia l'àrea de gossos al parc de Monte Alto i condiciona el del Barri de l'Estació
14/10/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha ampliat i millorat el pipican del parc de Monte Alto, adequant-lo a les necessitats dels cans, així com el del Barri de l’Estació. Per això, s’ha barrat l’espai d’esplai caní existent enMonte Alto, de 200 m², i s’han sumat 350 m².

D’aquesta manera es poden trobar en 550 m² dividits en tres espais diferenciats perquè els gossos de Benetússer puguen socialitzar i jugar: la zona comuna d’agility amb dispositius perquè els gossos facen esport i una font dual; un espai delimitat per a gossos xicotets i un altre per a gossos de gran grandària.

En l’espai per a gossos del Barri de l’Estació s’ha posat una font i s’ha condicionat el sòl tirant i premsant terra per a poder tindre un mantell ferm perquè els animals puguen gaudir en plenes condicions de l’espai.

“A Benetússer comptem amb una gran i creixent població de gossos, per això hem adequat l’àrea de gossos, de Monte Alto, perquè més gossos puguen jugar en llibertat de manera segura i en tranquil·litat”, ha explicat Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer

“En aquest nou espai els gossos poden fer exercici i, per descomptat, descarregar tota l’energia necessària per a tornar a casa calmats”, ha afegit la regidora de Medi Ambient”, a més de poder assaciar la seua set amb les dues fonts col·locades, Dolors Tarín Belda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa