25n
25N
25N

Benetússer adequarà els seus col·legis amb l'adhesió al pla Edificant

Benetússer adequarà els seus col·legis amb l'adhesió al pla Edificant
26/01/2018 -

El ple de l’Ajuntament de Benetússer ha aprovat per unanimitat adherir-se al pla Edificant promogut per la Generalitat Valenciana i la Conselleria d’Educació; que dóna solució al ja anunciat Mapa d’Infraestructures publicat al gener de 2016, on es trobava un dels col·legis del municipi.

Amb aquest pla de col·laboració entre administracions, se cerca l’adequació i millora de les instal·lacions educatives del municipi, una cooperació entre ajuntament i Generalitat en matèria d’infraestructures, que cerca donar solució a les necessitats més bàsiques dels centres educatius de la localitat.

Durant aquests tres últims mesos la Regidoria d’Educació i el personal tècnic de l’Ajuntament ha elaborat un llistat de necessitats i les seues corresponents valoracions econòmiques, que han sigut consensuades amb les AMPAS, i els centres educatius, a més de ser aprovades pels corresponents consells escolars de centre i Consell Municipal.

Tal com ha explicat la regidora d’Educació, Ana Martín Valero, “s’espera que gràcies al pla Edificant es puguen satisfer íntegrament les demandes dels centres educatius, ja que tots ells tenen més de 35 anys i necessiten urgent d’una intervenció, una demanda per part de tots ells que ve des dels anys de les promeses de CIEGSA, de les quins ja sabem el seu resultat. Es prioritzarà l’accessibilitat, i aspectes tan bàsics com són l’adequació del sistema elèctric, la calefacció o els banys, entre altres demandes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna