25n
25N
25N

Benetússer obre la inscripció per al nou curs d'Unisocietat

Benetússer obre la inscripció per al nou curs d'Unisocietat
29/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha obert el termini d’inscripció per a la quarta edició d’Unisocietat (Universitat i Societat), un programa que sorgeix del ferm compromís de l’Ajuntament de Benetússer per la formació contínua al llarg de la vida i que compta amb el suport de la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat.

Universitat i Societat està dirigida a alumnes del municipi i el seu entorn i està destinada a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

“En posar en marxa Unisocietat volem que els veïns i veïnes de Benetússer -i els d’altres pobles de la comarca- puguen continuar aprenent, posant-se en contacte i desenvolupant les seues inquietuds en un format formatiu únic, adequat a les seues necessitats i que compta amb l’aval d’una institució de primer nivell com és la Universitat de València”, ha indicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Les persones interessades podran inscriure’s fins al 25 de setembre emplenant i presentant la fulla d’inscripcions facilitada en la pàgina web de l’ajuntament, al costat d’una còpia del DNI i l’autorització bancària.

L’acceptació serà per rigorós ordre de recepció i està previst que el curs comence l’1 d’octubre de 2020 i que acabe el 17 juny de 2021. “Esperem que els nous alumnes i alumnes puguen aprendre tant o més com ho han fet els més de 150 alumnes de les tres primeres edicions”, ha indicat la regidora d’Educació, Ana Martín.

Aquesta formació es fonamenta en un itinerari multidisciplinari de 120 hores que es divideix en diversos continguts distribuïts entre assignatures troncals -que garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries i compten amb una càrrega lectiva de 24 hores per matèria- i conferències de temes d’interés general, que se celebren amb caràcter mensual, i estan obertes a tota la població.

En aquesta edició, les assignatures troncals són aquestes quatre: ‘Esquena i salut’, ‘Virus i bacteris’, ‘Música contemporània: Abans i durant el segle XX’, i ‘Introducció a la Paleontologia’. Aquestes assignatures s’impartiran en horari de demà en el Centre Cultural El Mol.

Les taxes de la matrícula (que pot fraccionar-se en dos pagaments) ascendeixen a 186 euros, i inclouen la matrícula del curs complet (troncals i conferències), l’expedició o manteniment de la targeta universitària, l’obertura d’expedient com a estudiant de la Universitat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 14 =