25n
25N
25N

Benestar Animal solicita una investigació per aclarir els fets del cap de setmana

La Policia Local de València ja ha realitzat un primer informe ocular en què s’observa que “afortunadament les lesions de l’animal no són tan greus com es va pensar en un principi”

Benestar Animal solicita una investigació per aclarir els fets del cap de setmana
06/12/2016 -

La regidoria de Benestar Animal ha sol·licitat diferents informes policials i veterinaris dels fets ocorreguts el passat divendres a la protectora de Benimàmet. La intenció de la regidoria és escapar de les especulacions i obtindre una versió real dels fets. Segons indiquen els primers informes policials l’estat dels gossos no és tan greu com semblava.

La Policia Local treballa en la hipòtesi que les lesions foren fruit de la baralla que es podria haver produït entre els 12 gossos de dins de la protectora quan una persona externa en estat d’embriagadesa va obrir les seues gàbies. Des de la regidoria de Benestar Animal s’ha volgut deixar clar que esta és la hipòtesi principal d’investigació i s’ha demanat “seriositat” a l’hora d’abordar la situació, i respecte de les hipòtesis que circulen.

Així mateix, també s’ha recordat que la Regidoria de Benestar Animal està treballant per millorar les condicions dels animals que estan al centre de Benimàmet, mitjançant la posada en marxa de diverses mesures d’urgència “per a millorar la situació actual, heretada de l’anterior equip de govern”.

També s’ha anunciat que l’Ajuntament està a punt d’instal·lar una nova zona d’emplaçament d’animals a l’entrada del centre, per descongestionar l’interior, o que en poques setmanes quedarà muntat el nou quiròfan per a realitzar intervencions i operacions als animals. A més, s’estan fent reparacions en tot el centre. Per últim, un altre punt important, són les negociacions per arrendar uns terrenys col·lindants al centre per tal d’ampliar-lo mentre es busca una ubicació definitiva per al nou centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 15 =