25n
Orgull
Orgull

Caixa Popular augmenta els seus beneficis un 30% en el primer semestre de 2018

Caixa Popular augmenta els seus beneficis un 30% en el primer semestre de 2018
01/08/2018 -

Caixa Popular es posiciona com a líder de la banca valenciana de proximitat. En el primer semestre de l’any, la cooperativa de crèdit ha arribat a un Benefici de 6 milions d’euros, fet que suposa un increment del 30% respecte a 2017, amb una ràtio sobre ATM (ROA) del 0,73.

Els Dipòsits han arribat als 1.405 milions d’euros. El Marge d’Interessos s’ha situat en 16 milions d’euros, el Marge Brut en 26 milions d’euros i el Marge d’Explotació abans de Provisions està en 11 milions d’euros.

Les dotacions al Fons d’Insolvència de 5,7 milions d’euros, situa la cobertura total de la Morositat en un 56,3%, amb un descens de la ràtio de mora fins al 6,29%.

Caixa Popular ha mantingut la política d’oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. L’entitat ha concedit un total de 4.491 noves operacions d’inversió als seus clients. Les Inversions Creditícies s’han situat en 991 milions d’euros, fet que suposa un increment del 12% respecte al passat any.

Caixa Popular ha continuat el seu pla d’expansió, donant cobertura financera a les poblacions valencianes, amb l’apertura de dos nous punts de venda en el barri de Russafa a València i Requena. En total compta amb una xarxa de 71 oficines.

El creixement de l’entitat també s’ha reflectit en l’equip humà, Caixa Popular ha assolit una plantilla de 353 persones, on la majoria són Socis de Treball de l’entitat, és a dir propietaris de la mateixa.

Cada vegada són més els clients que trien com a opció financera la banca valenciana, cooperativa i propera a les persones, Caixa Popular compta ja amb més de 190.000 clients. El 74% del total de clients ja són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l’entitat que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =