25n
25N
25N

Fes-te amb un pessebre solidari aquest nadal

Els pessebres s’exposaran en el convent de San José, situat en el carrer Cirilo Amorós

Fes-te amb un pessebre solidari aquest nadal
17/12/2017 -

En aquestes dates, les accions solidàries augmenten per a ajudar als més necessitats. I és aquest esperit el que predomina en l’Associació ‘Fray Conrado – Amigos de San Antonio’ que, una vegada més, ha tornat a inaugurar l’exposició de pessebres, realitzats amb materials de desfet, que ja estan a la venda per a destinar els fons recaptats a l’engegada de diferents accions socials.

Aquests pessebres solidaris, situats en el convent de San José, en el carrer Cirilo Amorós, no tenen un preu determinat, sinó que es poden adquirir a través de donatius. Encara que bé és cert que, normalment, se sol pagar al voltant de deu euros pels pessebres xicotets, entre 20 i 30 euros pels mitjans i entre 30 i 60 euros pels pessebres grans. I és que a partir d’objectes comuns, els membres de l’associació realitzen espectaculars pessebres que et deixaran amb la boca oberta.

En aquesta ocasió, s’han creat prop de mil pessebres, que es van exposant segons es van esgotant existències. Així, si estàs pensant comprar un d’aquests pessebres solidaris, tan sols has d’acostar-te a aquest mercat ambulant de 11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores, i fins al 20 de desembre o fins a esgotar existències. A més, el teu donatiu es destinarà per a continuar amb el treball que duen a terme diferents ONG, com a Acnur o Médicos sin Fronteras, així com per a les famílies més necessitades.

Però això no és tot, ja que, a més de comprar un original pessebre, també podràs contemplar tres de les obres realitzades per Conrado Estruch, entre les quals destaca, sens dubte, un pessebre creat sobre una branca o, fins i tot, sobre una antiga màquina d’escriure. Tota una obra d’art que no està en venda, però que s’exposa en honor a Fra Conrado, que va ser el precursor d’aquesta iniciativa tan solidària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =

bombers
bombers