25n
25N
25N

75 estudiants rebran una beca per a fer pràctiques a l'Ajuntament

75 estudiants rebran una beca per a fer pràctiques a l'Ajuntament
15/06/2017 -

L’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, que dirigeix Sandra Gómez, posa en marxa un any més el programa de pràctiques formatives per a jóvens “La Dipu et beca”. En aquesta ocasió, seran 75 els jóvens estudiants universitaris i de formació de grau superior que podran realitzar pràctiques formatives en els diferents servicis municipals durant els mesos de juliol i agost.

La iniciativa està cofinançada per la Diputació Provincial de València i l’Ajuntament de València, amb l’objectiu que els i les estudiants tinguen l’oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits en els seus diferents plans d’estudi. Tal com ha subratllat la regidora Sandra Gómez, “aquesta iniciativa busca millorar els seus perfils professionals i la seua qualificació oferint-los un primer contacte amb el món laboral”.

Els i les jóvens beneficiaris d’aquest sistema rebran una compensació econòmica que puja a un total de 500 euros bruts mensuals. Els requisits per a poder optar a una d’aquestes beques són ser major de 18 anys, estar empadronat/ada a la ciutat de València i estar cursant estudis universitaris oficials de grau o equivalent, màster universitari oficial impartit per les universitats o cicle formatiu professional, en alguna de les titulacions sol·licitades per l’Ajuntament de València.

Tal com ha destacat Sandra Gómez, “és molt important que els estudiants puguen aplicar el que aprenen i adquirir així la necessària experiència que els pot obrir les portes a una futura ocupació”. El termini per a sol·licitar les pràctiques finalitza el pròxim 19 de juny. Tota la informació relacionada amb la convocatòria ja es pot consultar en la pàgina web de València Activa www.valenciactiva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa