caixa popular

75 estudiants rebran una beca per a fer pràctiques a l'Ajuntament

75 estudiants rebran una beca per a fer pràctiques a l'Ajuntament
15/06/2017 -

L’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, que dirigeix Sandra Gómez, posa en marxa un any més el programa de pràctiques formatives per a jóvens “La Dipu et beca”. En aquesta ocasió, seran 75 els jóvens estudiants universitaris i de formació de grau superior que podran realitzar pràctiques formatives en els diferents servicis municipals durant els mesos de juliol i agost.

La iniciativa està cofinançada per la Diputació Provincial de València i l’Ajuntament de València, amb l’objectiu que els i les estudiants tinguen l’oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits en els seus diferents plans d’estudi. Tal com ha subratllat la regidora Sandra Gómez, “aquesta iniciativa busca millorar els seus perfils professionals i la seua qualificació oferint-los un primer contacte amb el món laboral”.

Els i les jóvens beneficiaris d’aquest sistema rebran una compensació econòmica que puja a un total de 500 euros bruts mensuals. Els requisits per a poder optar a una d’aquestes beques són ser major de 18 anys, estar empadronat/ada a la ciutat de València i estar cursant estudis universitaris oficials de grau o equivalent, màster universitari oficial impartit per les universitats o cicle formatiu professional, en alguna de les titulacions sol·licitades per l’Ajuntament de València.

Tal com ha destacat Sandra Gómez, “és molt important que els estudiants puguen aplicar el que aprenen i adquirir així la necessària experiència que els pot obrir les portes a una futura ocupació”. El termini per a sol·licitar les pràctiques finalitza el pròxim 19 de juny. Tota la informació relacionada amb la convocatòria ja es pot consultar en la pàgina web de València Activa www.valenciactiva.es.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − setze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris