25n
25N
25N

Bartolomé Nofuentes participa en el XXV aniversari de la FECACV

Bartolomé Nofuentes participa en el XXV aniversari de la FECACV
27/09/2016 -

El diputat provincial de Projectes Europeus i de Contractació i Central de Compres, Bartolomé Nofuentes, va col·laborar en varis dels actes organitzats per la Federació d’Entitats Andaluses a la Comunitat Valenciana (FECACV) amb motiu del seu XXV aniversari.

Així, el diputat va participar en la III Trobada de Joves Andalusos de la Comunitat Valenciana, celebrat el 17 i 18 de setembre en Moraira, unes jornades pensades perquè els joves associats se submergisquen en la participació ciutadana, compartint experiències i aportant idees, a través de tallers i xarrades.
Sobre açò va tractar la conferència de Nofuentes, qui també va explicar el programa de Gestió i Tornada del Talent, que des de la seua àrea en la Diputació s’està desenvolupant, així com va presentar els diversos programes europeus, com l’Erasmus + dels quals poden beneficiar-se.

En la conferència va estar acompanyat pel secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Damián Martí. D’igual manera, el diputat provincial va estar present en l’acte celebrat el 25 de setembre, en el qual la FECACV va traslladar a la Verge de la Rosada des de la seua seu fins a la Catedral de València, on es va celebrar una missa rociera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 2 =

museo prehistoria