caixa popular

Bardhi: "Hi ha una atmosfera molt bona en el vestuari i és açò el que necessite per a ser feliç"

Bardhi: "Hi ha una atmosfera molt bona en el vestuari i és açò el que necessite per a ser feliç"
18/10/2017 -

Reflexiona el jugador de futbol, però també la persona que habita en el seu interior. Bardhi despulla sentiments mentre redunda en la seua condició de futbolista professional. “Em sent molt feliç formant part d’este equip”. I trasllada emocions en cada frase que construeix mentre accentua tot allò que està ocorrent a la seua al voltant amb la pilota com a principal protagonista. Són temps de canvis superlatius, de descobrir noves emocions i desconeguts escenaris, d’exterioritzar sensacions, d’anar alçant una nova identitat amb la samarreta blaugrana pegada a la seua pell. L’atacant macedoni fa balanç tres mesos després de comprometre’s amb la societat del barri d’Orriols. Enis posa en ordre els seus pensaments.

“Tenia altres ofertes, però la més important era la del Llevant perquè podia jugar en una de les millors lligues del món. I em sent cada vegada millor. Assec que estic millorant. Sóc molt jove, tinc 22 anys, i sé que puga donar molt més de mi. Em sent agraït als entrenadors i al Llevant perquè m’estan ajudant de la millor manera possible”, relata advertint la dimensió que significa, des d’un prisma personal, competir en LaLliga Santander amb la casaca llevantinista. I no hi ha dubtes sobre este tema. Totes les experiències desenvolupades en este interval temporal validen la decisió adoptada durant el passat estiu.

El seu discurs destil·la humanitat. Si algun component emfatitza és l’honestedat i la lleialtat com a forma incorruptible de manifestar-se i de caminar per la vida. El futbol pot quedar en un plànol d’inferioritat si no hi ha complicitat i química. En eixe sentit destaca la unió del planter que conforma el Llevant. Al seu judici, és una qüestió fonamental per a aconseguir la felicitat. “Hi ha una atmosfera molt bona en el vestuari i açò és el que necessite i el que em fa sentir feliç ací. A voltes no és realment important el lloc, sinó el que realment és important és el grup perquè no és positiu un mal ambient. Així que este és el meu treball conéixer millor cada dia als meus companys”.

Bardhi té paraules de reconeixement cap a la figura de Muñiz. Del preparador elogia els seus coneixements tàctics, però també els valors humans que trasllada. Compleix eixa dualitat que tracta d’expressar. “És molt bon entrenador, però abans de res m’agrada perquè és molt bona persona i crec que açò és el més important. Pots ser un gran jugador, però si no eres també una bona persona, tal vegada, no li caigues bé a la gent. Muñiz tenen una personalitat i un caràcter molt bé igual que tots els xics que hi ha en l’equip”. Des d’un prisma esportiu, no hi ha dics de contenció per al creixement individual sempre mostrant la versió més col·lectiva del seu perfil. “Estic content amb la meua temporada, però vull més. Quan marc, quan faig les coses ben sempre intente anar a més. Així que espere demostrar més en els pròxims partits per a intentar ajudar a l’equip”.

Enis amaga un canó entre les seues botes. Hi ha encantament quan afrontes les faltes en les proximitats de l’àrea rival. Ho ha demostrat amb fets en l’epifania de l’exercici de lliga. Hi ha una experiència íntima que transporta al futbolista i li permet imaginar i sentir la resolució. L’enigma no és irresoluble. Des de la repetició s’aconsegueix l’excel·lència. “El secret és… molta gent m’ho pregunta i sempre dic el mateix. Sempre he entrenat el meu tir des que era molt xicotet i he entrenat molt els llançaments de falta, però mai he llançat també com ara. He millorat amb el temps. Ara sent el gol, sent la falta. Crec que és una de les claus també. Però és un dur treball i amb esforç qualsevol pot llançar així”.

Bardhi va deixar el seu deixant amb la Selecció en el últim partit disputat davant Liechtenstein. L’atacant, que lidera el procés de renovació de la jove República balcànica, va estrenar el seu currículum anotador. Va ser un moment replet de màgia. “El gol a Macedònia va ser especial per a mi perquè portava deu partits amb la Selecció Absoluta. Estem millorant. Som molts jugadors procedents de la Selecció Sub’21 i hem de preparar esta nova generació. Serà un període una mica llarg, però ho estem fent bé. Macedònia està canviant i està començant a créixer”.

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios