25n
Orgull
Orgull

Barceló: 'És important actuar immediatament per a detectar i controlar possibles rebrots'

Barceló: 'És important actuar immediatament per a detectar i controlar possibles rebrots'
25/06/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, s’ha reunit amb l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, després de confirmar-se aquest dimecres quatre casos actius en una empresa de la localitat. Després de l’estudi i comprovacions exhaustives de les 349 PCR realitzades als treballadors i treballadores, es van descartar com a negatives 345. El dimecres mateix Salut Pública va poder confirmar, després de les mostres de sang preses, que eixos quatre positius eren casos actius i, per tant, l’existència d’un brot epidèmic amb un total de set casos.

Salut Pública va iniciar una investigació de tres casos, membres d’un mateix nucli familiar, que presentaven infecció activa per coronavirus. Aquesta investigació va portar a estudiar possibles contactes en l’empresa on treballen.

La consellera Ana Barceló ha traslladat a l’alcalde de Rafelbunyol i a tota la població tranquil·litat ja que “Salut Pública ha actuat immediatament per a detectar i controlar possibles rebrots de la malaltia” i ha afegit també que en aquesta fase és “essencial evitar qualsevol tipus d’alarmisme”.

Salut Pública continua treballant conjuntament amb l’empresa i el seu servei de riscos laborals per a la realització de 100 proves PCR més. Les primeres estimacions epidemiològiques apunten cap a un baix índex de transmissió, però es considera oportú continuar realitzant PCR per a poder descartar més casos en tota eixa àrea de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − nou =