25n
25N
25N

Barceló sobre les Falles: "Tenim magnífics alcaldes que saben les seues responsabilitats"

Barceló sobre les Falles: "Tenim magnífics alcaldes que saben les seues responsabilitats"
13/05/2020 -

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, considera que han de cancel·lar-se de manera definitiva les Falles per la Covid-19, ha comentat que “tenim magnífics alcaldes que saben quines són les seues responsabilitats” i que “quan tenen tota la informació tenen la capacitat de decidir al costat de l’àmbit social”.

Barceló, en la roda de premsa diària per a informar de l’evolució del coronavirus, ha assenyalat que en la reunió que ahir va mantenir amb els alcaldes de València, Castelló i Alacant no li van demanar la seua opinió sobre si havien de cancel·lar les seues festes grans per la crisi sanitària.

Sobre aquest tema, ha explicat que els va traslladar com estava la situació en la Comunitat Valenciana i és l’alcalde “el que té prendre la decisió” amb aqueixa informació i al costat de la part social que participa en les festes. “Tenim magnífics alcaldes que saben quins són responsabilitats”, ha comentat.

Barceló ha destacat que va ser “una reunió molt positiva” en la qual els va demanar que “continuaren treballant com fins a hora” en la labor de pedagogia ciutadana per a insistir “molt en la necessitat de respectar el distanciament social i les mesures d’higiene personal”.

Castelló va acordar aquest dimarts cancel·lar les festes de la Magdalena 2020 i Alacant les Fogueres de Sant Joan per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. La suspensió definitiva de les Falles 2020 a la ciutat de València i als pobles de la seua àrea metropolitana que formen part de la Junta Central Fallera (JCF) planeja sobre la reunió que mantindran aquesta vesprada el regidor de Cultura Festiva i president de l’entitat, Carlos Galiana, i diferents representants de l’àmbit faller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 20 =

Informacion coronavirus