25n
25N
25N

Barceló admet retards en els resultats de les PCR a causa de "tensions en el mercat"

Barceló admet retards en els resultats de les PCR a causa de "tensions en el mercat"
26/08/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha admés aquest dimecres que els resultats d’algunes PCR han tardat més del que es preveu degut a “tensions en el mercat” que han dificultat la compra dels reactius necessaris per a realitzar la prova.

Així ho ha manifestat després de mantindre una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, per a abordar la ‘tornada a escola’ davant la Covid-19.

Segons la consellera, s’ha produït “una tensió en el marcat” dels reactius necessaris per a practicar les PCR “que no ha possibilitat dur a terme les proves amb la rapidesa amb les quals les estàvem fent”.

No obstant això, ha volgut deixar clar que s’estan fent “moltíssimes més” i que “pràcticament tot el sistema està duent a terme les proves PCR” i a més, “s’està ampliant el límit de les seues capacitats”, ha conclòs.

Quant a la possibilitat de fer proves PCR a la comunitat educativa, Barceló ha assenyalat que és una mesura que en aquests moments no s’està valorant, atés que es tracta d’una “foto fixa” i un negatiu hui pot contagiar-se l’endemà. En tot cas, ha instat a veure l’evolució de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − 2 =