caixa popular

Un banyista de 78 anys mor ofegat en la platja de La Mata de Torrevieja

Un banyista de 78 anys mor ofegat en la platja de La Mata de Torrevieja
10/07/2018 -

Un banyista de 78 anys ha mort ofegat aquest dimarts en la platja de La Mata de Torrevieja (Alacant), segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El CICU ha rebut sobre les 10.00 hores un avís en el qual s’alertava que havien tret de l’aigua amb símptomes d’ofegament un banyista en la platja de La Mata.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a l’home, però no hi ha hagut resposta i ha mort en el lloc.

Es tracta de la segona defunció d’un banyista ofegat a Torrevieja en els últims set dies ja que el dimarts de la passada setmana ja va morir un altre home de també 78 anys, la platja de Los Locos.

Tres dies després, un altre banyista d’edat avançada, d’entre 75 i 80 anys va ser rescatat pels serveis de socors de la platja del Cura de la localitat en parada cardiorespiratòria, inconscient i amb símptomes d’ofegament. Els equips del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) desplaçats a la zona van aconseguir recuperar-li en eixe moment de la parada en la qual havia entrat després de practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 12 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC