25n
25N
25N

La Banda Simfònica Municipal de València interpretarà, aquest dimecres, cèlebres moments, romanços i duos de la gran sarsuela

La Banda Simfònica Municipal de València interpretarà, aquest dimecres, cèlebres moments,  romanços i duos de la gran sarsuela
20/04/2021 -

La Banda Simfònica Municipal de València, sota la direcció del seu titular Rafael Sanz-Espert, interpretarà aquest dimecres 21 d’abril a les 19.00 hores, un nou programa gratuït del seu cicle de concerts amb un repertori replet de grans peces de la sarsuela. D’aquesta manera, el seu Ensemble de Corda i Fusta, així com la soprano Belén Roig i el tenor jesús Álvarez, pujaran a l’escenari per a interpretar a l’Auditori de Les Arts, onze peces que inclouen romances i duos, compostes per alguns dels principals autors d’aquest gènere musical com ara Pablo Sorozóbal, Gerónimo Giménez, Federico Moreno o Reveriano Soutullo.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, ha volgut destacar “el treball i la professionalitat que fa gala el professorat de la Banda Simfònica Municipal, adaptant-se a les mesures de seguretat i a les circumstàncies tan peculiars que pateixen els instruments de vent en aquests temps de pandèmia”. “Estic segura”, ha afegit la regidora “que aquest programa agradarà molt als assistents i, sobretot, al públic fidel de la nostra Banda Simfònica, que tant ens demana escoltar la millor sarsuela”.

La centenària formació lírica ofereix un fascinant viatge cap a diversos llocs del passat, evocant musicalment temàtiques amoroses, costumistes i fins i tot surrealistes. El repertori inclou dos dels moviments més icònics de “El último romántico”, de Soutullo i Vert; el duo del soldat Don Gil i l’òrfena Xiqueta Estrella de “Don Gil de Alcalá”, del llevantí Manuel Penella; la “Parranda”, de Francisco Alonso; dues parts de la “La tabernera del puerto”, de Pablo Sorozóbal; “La Revoltosa” de l’alacantí Chapí; La “Tempranica” i “La Boda de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez, i dos fragments estel·lars de l’opereta “Luisa Fernanda”, de Federico Moreno Torroba.

Per a garantir la seguretat dels assistents, en el recinte hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància interpersonal i ús obligatori de mascaretes. Les portes del recinte s’obriran 30 minuts abans de l’inici del concert, programat per a les 19.00 hores, permetent l’accés de manera còmoda i progressiva.

Les localitats es poden obtenir gratuïtament, fins a completar el límit legal d’aforament, en https://cutt.ly/AcZvI9w, i es pot consultar el programa complet de l’espectacle en https://cutt.ly/UvtRybU.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quatre =

museo prehistoria